زدتیای به طور رسمی مدل جدید زدتیای Changxing 60 را در بازار خانگی خود در چین معرفی کرد. جدیدترین دستگاه این شرکت یک گوشی ابتدایی است اما به نظر می رسد طراحی کاملاً مشابه پرچمدار 2020 هواوی، میت 40 پرو دارد.
این دستگاه جانشین ZTE Changxing 50 است که سال گذشته عرضه شد، بنابراین در اینجا تمام جزئیات وجود دارد. برند مورد اشاره زدتیای Changxing 60 را به عنوان یک دستگاه اقتصادی جدید روانه بازار کرد، بنابراین دارای برخی مشخصات متوسط است. این دستگاه به چیپست UNISOC T7520 مجهز شده است که با حداکثر 6 گیگابایت رم LPDDR4X و 128 گیگابایت حافظه UFS 3.1 جفت شده است. حتی می توان حافظه را به لطف پشتیبانی از رم مجازی افزایش داد. قسمت پشتی دارای چیزی است که شرکت از آن به عنوان ماژول دوربین “حلقه ستاره فضایی” یاد می کند که دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی را در خود جای داده است.
در حالی که این دستگاه یک گوشی هوشمند تمام عیار است، طراحی نرم افزاری و عملکرد آن چیزی بیشتر شبیه به یک تلفنهوشمند است. این اساسا دارای یک رابط کاربری بوده که به دنبال حداقل نگه داشتن موارد بوده و تنها با برنامههای رایج استفاده میشود. برنامههای سیستمی نیز از این فلسفه طراحی ساده پیروی میکنند.
با این حال، زیبایی شناسی خارجی کمی برتر به نظر میرسد. از پشت، Changxing 60 نسخه اقتصادی هواوی میت 40 پرو به نظر میرسد. این تفاوت در تصویر زیر کاملاً مشهود است، به خصوص در رنگ نارنجی Mate 40 Pro.
بهترین گوشی های اندرویدی سال ۲۰۲۴ و بعد از آن
Changxing 60 جدید بر روی پوسته سفارشی MyOS 13 مبتنی بر سیستم عامل اندروید 13 اجرا میشود. از دیگر ویژگیهای قابل توجه میتوان به رادیو FM، USB Type-C و جک 3.5 میلی متری هدفون اشاره کرد. این رنگ در رنگهای آبی آسمانی، خاکستری شهابسنگ و نارنجی مریخ موجود است. مدل مبتنی بر 4 گیگابایت رم + 128 گیگابایت 899 یوان قیمت دارد، در حالی که مدل بالاتر 6 گیگابایت رم + 128 گیگابایت دارای برچسب قیمت 1099 یوان است.
زدتیای Changxing 60 با طراحی خاص
شرکت زدتیئی (ZTE Corporation) یک شرکت چندملیتی چینی است که در زمینه ارائه تجهیزات مخابراتی و تولید تلفن همراه فعالیت میکند. این شرکت در سال ۱۹۸۵ تأسیس شده و مقر اصلی آن در شهر شنژن چین قرار دارد. این برند در سال ۲۰۱۷ به دلیل نقض تحریمهای تجاری ایالات متحده علیه ایران، به پرداخت جریمه سنگینی به دولت آمریکا محکوم شد. شرکت مورد اشاره در سال ۲۰۲۱ به دلیل نقض حقوق بشر در ایالت سینکیانگ چین مورد تحریم ایالات متحده قرار گرفت.
ZTE علیرغم چالشهایی که با آن روبرو است، همچنان به عنوان یکی از بازیگران اصلی در صنعت مخابرات جهان به حساب میآید. این شرکت در حال سرمایهگذاری در زمینههای جدیدی مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء است و انتظار میرود که در سالهای آینده به رشد خود ادامه دهد. برند موردبحث یک شرکت چینی است و ممکن است برخی از افراد به دلیل نگرانیهای مربوط به حریم خصوصی و امنیت، از محصولات این شرکت استفاده نکنند.
ZTE در گذشته به دلیل نقض قوانین و مقررات بینالمللی مورد تحریم قرار گرفته است. شرکت موردبحث یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی در جهان است و طیف گستردهای از محصولات را ارائه میدهد.