تراشه رندر MetaVRain ممکن است 26400 برابر انرژی کمتر و 180 برابر VRAM کمتر مصرف کند و می تواند در دستگاه قابل حملی که بزرگتر از یک گوشی هوشمند نیست جا شود. این برای ساده سازی تبدیل مواد دو بعدی به مدل های سه بعدی قابل ویرایش برای Metaverse طراحی شده است.
اطلاعات بیشتر از تراشه رندر MetaVRain
تیمی از محققان کره جنوبی به سرپرستی پروفسور یو هوی جون که در مؤسسه علوم و فناوری پیشرفته کره کار می کنند، اخیراً ساخت یک تراشه مجهز به هوش مصنوعی را تکمیل کرده اند که می تواند تصاویر دو بعدی را به مدل های سه بعدی کاملاً قابل ویرایش با مصرف انرژی بسیار کم تبدیل کند. سرعت پردازش بیش از راه حل های موجود از Nvidia افزایش یافته است. دیجیتایمز گزارش میدهد که پردازشگر رندر عصبی جدید با نام MetaVRain شناخته میشود و به راحتی میتوان آن را در یک دستگاه قابل حمل به اندازه یک گوشی هوشمند ادغام کرد. اساساً هدف آن سادهسازی فرآیندهای تبدیل اشیاء و افراد دنیای واقعی به آواتارهای سهبعدی برای Metaverse است.
در نتیجه این سادهسازی، هزینههای تولید رندرهای سهبعدی را میتوان به میزان قابلتوجهی کاهش داد زیرا آموزش خودکار هوش مصنوعی ویرایش دستی سهبعدی دست و پاگیر را از طریق مجموعههای تخصصی مانند Blender حذف میکند. نیازهای VRAM نیز می تواند تا 180 برابر کاهش یابد. بنابراین فرآیندهای ضبط به آسانی گرفتن چند عکس و آپلود آنها در یک برنامه هوشمند می شود. پس از تبدیل مواد دو بعدی به یک مدل سه بعدی با قابلیت ویرایش آسان، اپلیکیشن هوشمند میتواند بافتهای از پیش آموزشدیدهشده از سبکهای هنری خاصی مانند سبک پیکاسو یا ون گوگ را اعمال کند.
به منظور اصلاح خطاهای اولیه با فرآیندهای رندر کمک هوش مصنوعی، تیم محققان الگوریتمی را پیاده سازی کردند که از شناخت بصری انسان تقلید می کند. درست مانند انسانهایی که ابتدا خطوط کلی یک شی را درک میکنند و سپس کل شکل را میسازند، تراشه MetaVRain ابتدا اشکال را از طریق وکسلهایی با وضوح پایین ترسیم میکند و سپس ساختارهای قبلی را برای افزایش سرعت محاسبه اعمال میکند.
ضبط تصویر از طریق یک سنسور بسیار پیشرفته CMOS انجام می شود و فرآیند رندر حداقل 911 برابر سریعتر از GPUهای مصرف کننده فعلی انجام می شود. MetaVRain میتواند یک مدل را با سرعت 32.8 فریم بر ثانیه رندر کند، در حالی که یک پردازنده گرافیکی RTX 2080 تنها کمتر از 3 درصد از یک فریم را در یک ثانیه رندر میکند. سرعتهای برتر در مقایسه با پردازندههای گرافیکی مصرفکننده، انرژی مورد نیاز یک فریم رندر شده را 26400 برابر (133 مگاوات) کاهش میدهد. چنین مشخصاتی رندر بلادرنگ را برای برنامه های VR/AR فقط با استفاده از یک گوشی هوشمند امکان پذیر می کند.
در حالی که پیشرفتهای هوش مصنوعی در حال حاضر همه چیز مربوط به Metaverse را تحت الشعاع قرار داده است، پروفسور Yoo Hoi-Jun و تیم او معتقدند که تراشههای مبتنی بر هوش مصنوعی مانند MetaVRain در نهایت میتوانند ظهور Metaverse را سرعت بخشند.